راهکارهایی برای صرفه‌جویی در مصرف کولرهای گازی در روزهای داغ تابستان | سرما در گرما وزیر آموزش و پرورش: راه شهیدان باید در زندگی ما متجلی شود ورود بیش از ۴ هزار و ۴۰۰ معلم تازه‌نفس به مدارس خراسان رضوی در سال تحصیلی ۰۵-۱۴۰۴ خودرو‌های عازم اربعین با ۸۰ درصد تخفیف بیمه می‌شوند احیای تالاب بندعلیخان در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست هر ۷دقیقه یک ایرانی مبتلا به آلزایمر می‌شود تدوین طرح جامع و ملی مدیریت قاچاق حیات وحش در کشور (۲۹ تیر ۱۴۰۴) نجات ایران با آب وارداتی؟ | سناریوی رفع بحران تا ۱۴۰۹ چه اشتباهاتی در تابستان به پوست آسیب می‌زند؟ آموزش و پرورش خراسان رضوی برای پیگیری حقوق داوطلبان سمپاد اعلام آمادگی کرد | صدای مردم، لبیک مسئولان پرونده شهید هدایت‌الله دیده‌بان برای دستگیری ضارب سوم همچنان باز است زنگ خطر تابستانی برای دستگاه گوارش زندان، پایان بازی سارقان خشن گیم نت‌ها کشف ۱۶ میلیون لیتر سوخت قاچاق از کارت‌های مهاجر (۲۹ تیر ۱۴۰۴) نحوه صحیح برخورد با کودکان و نوجوانان در دوران پساجنگ | آیا آگاهی‌بخشی سیاسی به کودک ضرورت دارد؟ واریز حقوق تیرماه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی و مستمری‌بگیران آغاز شد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | بازنشستگان حساب خود را چک کنند بیمارستان ام‌البنین(س)، قطب سلامت مادران و نوزادان در شرق کشور، ICU ندارد! بازنشستگان برای هزینه‌های روزمره خود به دنبال وام و تسهیلات بانکی هستند تأمین‌اجتماعی برای ایفای تعهدات خود به بازنشستگان و کارگران، باید منابع حق‌بیمه را به‌موقع دریافت کند آیا ارتقای درجه شغلی بر حقوق و مستمری بازنشستگی کارگران تأمین‌اجتماعی تاثیر دارد؟ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در انتظار واریز حقوق و مستمری (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | معوقات حقوق فروردین چه زمانی واریز می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر هوای خنک نباشند شیوه‌نامه جهش تحصیلی ۱۴۰۴ ابلاغ شد واریز هزار و ۶۸ میلیارد ریال به حساب اعضای صندوق فرهنگیان در ۳ ماه اول سال ۱۴۰۴ نرخ کاذب بلیت هواپیما، چالش جدی برای زائران اربعین مرمت کاخ اردشیر بابکان آغاز شد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) چه تغییراتی در روش ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع در مدارس رخ داده است؟ (۲۹ تیر ۱۴۰۴) تخصیص ۷۰ درصدی اعتبارات آموزش و پرورش به مدارس شبانه‌روزی وضعیت کمبود معلم‌ در سال ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ چطور خواهد بود؟
سرخط خبرها

تازه‌ترین خبر از رتبه‌بندی معلمان | معلمان چه زمانی منتظر افزایش حقوق باشند؟ (یکم خردادماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۰۹۵۴۷
  • ۰۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۸:۲۸
  • ۲
تازه‌ترین خبر از رتبه‌بندی معلمان | معلمان چه زمانی منتظر افزایش حقوق باشند؟ (یکم خردادماه ۱۴۰۱)
به گفته رئیس کمیسیون آموزش مجلس ظاهرا آیین نامه رتبه بندی معلمان چند ایراد حقوقی داشت که در دست بررسی است. قرار است امروز کل آیین‌نامه تصویب شود. اگر امروز تصویب شود سه‌شنبه به جلسه هیأت دولت می‌رود.

به گزارش شهرآرانیوز، حدود پنج ماه از تصویب قانون رتبه بندی معلمان در مجلس می‌گذرد. با این حال هنوز زمان اجرای آن را به امروز و فردا موکول می‌کنند. وزیر آموزش‌وپرورش آیین‌نامه رتبه بندی فرهنگیان را روز ۲۴ فروردین در اختیار هیأت دولت قرار داد. اما هنوز این آیین‌نامه در دست بررسی است. تاکنون هم فقط سه ماده از آن تصویب شده است. ۸۷۰ هزار نفر، مشمول قانون رتبه‌بندی می‌شوند و حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان بودجه برای اجرای آن در نظر گرفته‌اند.

کوتاهی دولت برای اجرای رتبه بندی معلمان

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس می‌گوید دولت در این مورد کوتاهی کرده است؛ آیین‌نامه باید تا کنون آماده شده و حکم معلمان را هم برای رتبه‌بندی زده باشند.

علیرضا منادی سفیدان می‌گوید: «دولت، وقت داشته است که این قانون را یک ماه پس از مصوبه مجلس عملیاتی کند.»

او ادامه می‌دهد: «بعد از تصویب رتبه‌بندی معلمان در مجلس و تعطیلات نوروز، سرانجام وزارتخانه آموزش‌وپرورش آیین‌نامه آن را به هیأت دولت فرستاد. هیأت دولت باید سریع این آیین‌نامه را ابلاغ می‌کرد، اما متاسفانه تاکنون دولت هر هفته فقط در کمیسیون مربوطه آن را بررسی می‌کند.»

امروز آیین نامه رتبه بندی فرهنگیان تصویب می‌شود؟

اگرچه دولت یک ماه فرصت برای اجرای این آیین‌نامه داشت، اما به گفته منادی سفیدان تاکنون فقط سه ماده از این آیین‌نامه را تصویب کرده‌اند.

رئیس کمیسیون آموزش مجلس می‌گوید: «ظاهرا آیین‌نامه چند ایراد حقوقی داشت که در دست بررسی است. قرار است امروز کل آیین‌نامه تصویب شود. اگر امروز تصویب شود سه‌شنبه به جلسه هیأت دولت می‌رود.»

رتبه بندی زودتر از شهریور اجرا می‌شود؟

اما معلمان چه زمانی منتظر افزایش حقوق باشند؟ منادی در این مورد می‌گوید: «فعلا اگر امروز آیین‌نامه تصویب شود، از سوی دولت ابلاغ می‌شود. در مرحله بعد باید رتبه معلمان را مشخص کنند. پس از آن حکم معلمان زده می‌شود. در اولین ماه حکم، افزایش حقوق از اول سال تا خرداد و شش ماه از سال گذشته محاسبه و واریز می‌شود.»

وزیر آموزش‌وپرورش روز گذشته درباره زمان اجرای قانون رتبه‌بندی معلمان گفت که از اول شهریور در فیش حقوقی فرهنگیان اعمال می‌شود.

رئیس کمیسیون آموزش مجلس، اما می‌گوید این تاریخ اشتباه است. یک ماه بعد از تصویب نهایی آیین‌نامه فرصت دارند که رتبه‌ها را تعیین کنند. وقتی هم رتبه‌ها مشخص شود احکام صادر می‌شود.

با اجرای رتبه‌بندی معلمان در سال جاری حقوق معلمان بین یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان تا بیش از پنج میلیون تومان افزایش پیدا می‌کند.

منبع: راهبردمعاصر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
خادمی
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۰۸:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۱
0
0
ما معلم ها نوری را به عنوان وزیر آموزش و پرورش قبول نداریم و نمی پذیریم
علی صفری
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۰ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۱
0
0
قبلا گفته بودم رتبه بندی انجام نشود همسرانمان طلب نفقه اجرت المثل مهریه و حتی منزلی که با خون ودل ساحتیم را مطالبه میکنند که کردند ومنتظر حکم دادگاهیم تا به زندان بریم .امید وارم که این بردگی را قبول بفرمایید
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->